Službena stranica Nogometnog središta Našice

ponedjeljak, 27. travnja 2015.

Obavijest - VAŽNO!

Ovim putem još jednom obavještavamo sve suce Nogometnog središta Našice da su prema odluci Izvršnog odbora NS Našice dužni odsuditi utakmice Lige mladeži NS Našice - početnici bez obračunavanja naknade. Pri određivanju sudaca na utakmice navedene lige Povjerenik suđenja će voditi brigu o zastupljenosti sudaca na pojedinim utakmicama, kao i o potrebi mladih sudaca za suđenjem i skupljanjem iskustva.

Svi suci koji zauzvrat za suđenje na navedenim utakmicama budu tražili naknadu, bilo kakve druge usluge (besplatan ulaz na ostalim utakmicama kluba i sl...) podliježu pokretanju disciplinskog postupka od strane NS Našice.

Također, upozoravamo sve sportske djelatnike (suce, delegate, kontrolore suđenja, trenere, članove Izvršnog odbora NS Našice i ostalih upravljačkih tijela i sve ostale sportske djelatnike) da su dužni na utakmicama na kojima nisu delegirani kao službene osobe uredno plaćati ulaz organizatoru utakmice. Jedino organizator utakmice ima pravo ne naplatiti ulaz zaslužnim članovima svoga kluba. Svi sportski djelatnici, a pogotovo oni koji za svoj rad dobivaju određene naknade, kao i oni koji nisu aktivni niti u jednom klubu, najmanje što mogu učiniti klubovima i pomoći im u njihovom svakodnevnom djelovanju jest platiti simboličan ulaz na utakmicu.