Službena stranica Nogometnog središta Našice

nedjelja, 20. studenoga 2016.

Obavijesti klubovima temeljem donesenih odluka i zaključaka na sjednici IO

·    Pozivamo klubove da do 14. 12. 2016. godine dostave svoj prijedlog osobe koja je višegodišnjim trudom, radom i zalaganjem zadužila svoj klub te je zaslužila dobiti priznanje, a što je nešto najmanje čime se možemo odužiti osobama koje su nesebično davale svoj doprinos razvoju nogometa.

·    Kao i dosadašnjih godina, Nogometno središte Našice je otvorilo natječaj za dodjelu priznanja '' Životno djelo Nogometnog središta Našice'' te nogometni klubovi NS Našice, Nogometno središte Našice, stručne nogometne organizacije, članovi Skupštine i Izvršnog odbora NS Našice, kao i dosadašnji dobitnici priznanja mogu predložiti kandidata koji zadovoljava uvjete prema Pravilniku o dodjeli priznanja NS Našice i prema kriterijima natječaja za dobivanje ovog priznanja. Rok za dostavu prijedloga je 14. 12. 2016. godine.

·    Iako su prvenstvena natjecanja protekla relativno mirno i u fer i korektnom okruženju, u samoj završnici natjecanja bilo je nekoliko spornih događaja koja su ili će biti sankcionirana u skladu sa svim važećim pravilnicima. Molimo sve sportske djelatnike da u nastavku prvenstva savjesno obavljaju svoje dužnosti i čine što manje propusta.  Vezano za to, delegat koji je dozvolio nastup igraču bez valjanog specijalističkog liječničkog pregleda sankcioniran je prema disciplinskom pravilniku HNS-a kaznom od mjesec dana neobavljanja dužnosti , a izrečena kazna je u direktnoj vezi s čl. 19. Pravilnika o delegatima i vršenju delegatske dužnosti te će se navedeni članak primijeniti.

·    Molimo sve klubove da barem nekoliko dana prije održavanja sjednice Skupštine svoga kluba  pisanim putem obavijeste Nogometno središte Našice kako bi poslali svog izaslanika na istu.