Službena stranica Nogometnog središta Našice

utorak, 14. kolovoza 2018.

Obavijest klubovima od strane Povjerenika za natjecanje 2. ŽNL, LNS i LM NS Našice

Prije početka prvenstva MOLIMO sve klubove da se dodatno upoznaju sa Propozicijama natjecanja za pojedine uzraste te postupe po njima.
Napominjemo da smo primijetili da se organizaciji utakmice ne pristupa dovoljno pažljivo te da se ne ispunjavaju sve tražene i potrebne obveze:
-          obilježavanje igrališta, uredne službene prostorije, zapisničar, zapisnik pred utakmicu, redarska služba, internet veza (ako nema Internet veze pošaljite upit vašem dobavljaču veze), računalo, ispravan pisač, dovoljno papira ili boja za printer itd.
UPOZORAVAMO da je organizator utakmice dužan osigurati potreban mir u prostoriji za pisanje Zapisnika jer je uočeno da je više nepotrebnih osoba prisutno u prostorijama pa dolazi do galame i prepirki te se Zapisnik ne može pisati u miru.
UPOZORAVAMO da ste dužni organizaciju utakmice provesti prema Pravilniku jer će se u protivnom primijeniti odredbe Disciplinskog pravilnika.
Isto tako molimo sve klubove da svoje financijske obveze prema NS Našice i službenim osobama izvršavaju u dospjelim terminima kako ne bi došlo u pitanje regularnost prvenstva.
MOLIMO Vas da se upoznate i sa novousvojenim Propozicijama za Ligu Središta NS Našice po kojemu su sada dozvoljene „LETEĆE ZAMJENE IGRAČA“ .
Pojašnjenje:
Svih 7 dozvoljenih zamjenskih igrača uvedeni u Zapisnik pred utakmicu, imaju pravo više puta ući i izaći na/sa teren/a za igru na način;  
-          da kad igrač istupi sa terena za igru, drugi igrač (s rezervne klupe) može ući u igru BEZ ZAUSTAVLJANJA IGRE
-          Zamjene se vrše na centru igrališta ( na uzdužnoj crti - pred kućicom za delegata )
-          Pomoćni sudac nije obvezan provjeravati, niti signalizirati zamjenu glavnom sucu, već zamjenu kontrolira delegat utakmice, vodeći računa da se u pojedinom trenutku na terenu za igru ne nađe više igrača od dozvoljenog broja
-          Vodite računa da igrači pojedinačno izlaze i ulaze na teren za igru

                                                                                                   Povjerenik za natjecanje
                                                                                          2.ŽNL, LNS Našice i LM NS Našice
 Franjo Pavlović