Službena stranica Nogometnog središta Našice

srijeda, 20. veljače 2019.

Obavijest klubovima - edukacija iz pružanja prve pomoći ozlijeđenima

Poštovani,
na poveznici ispod se nalazi dopis Gradskog društva Crvenog križa Našice vezane za edukaciju iz pružanja prve pomoći. Naime, Gradsko društvo Crvenog križa Našice održat će edukaciju vezano za pružanje prve pomoći, a ovim putem se pozivaju klubovi Nogometnog središta Našice da prijave za spomenutu edukaciju svoje članove (one koji imaju želju pri odigravanju službenih utakmica biti navedeni u zapisniku kao fizioterapeuti). Nogometno središte Našice će na temelju potvrde o završenoj edukaciji moći izdati potrebne licence da se osobe zavedu u zapisnik utakmice i prisustvuju odigravanju same utakmice.

Svima onima koji su na temelju dosadašnjih predavanja dobili mogućnost izdavanja licenca i dalje ostaje to pravo, kao i svim osobama medicinske struke. No, budući da se djelatnici u klubu s vremenom mijenjaju, ovim predavanjima se klubovima omogućuje da prošire svoj kadar potreban za odigravanje utakmice. 

Prijave za edukaciju se vrše prema uputama u dopisu, a svi klubovi se mogu javiti i u Nogometno središte Našice kako bi provjerili stanje svojih licenciranih fizioterapeuta, kao i prijavili svoje kandidate za edukaciju koje će NS Našice proslijediti Gradskom društvu Crvenog križa Našice.

Dopis - edukacija