Službena stranica Nogometnog središta Našice

četvrtak, 12. ožujka 2020.

VAŽNO - OBAVIJEST! Odigravanje utakmica bez gledatelja


Budući da je situacija u svijetu vezano za epidemiju virusa COVID-19 iznimno ozbiljna i alarmantna, Hrvatski nogometni savez je donio odluku o igranju utakmica bez gledatelja za utakmice pod svojom nadležnošću te je isto preporučio i svojim županijskim savezima. Županijski nogometni savez  Osječko-baranjski je shodno tome donio odluku u tom smislu, odnosno donio odluku o igranju utakmica bez gledatelja do 31. 03. 2020. godine.
Na sljedećoj poveznici se nalazi odluka HNS-a koju je potvrdio i za svoja natjecanja donio i ŽNS Osječko-baranjski:


Ukoliko Stožer civilne zaštite RH donese neke druge mjere, rukovodstvo HNS-a će urgentno reagirati, a  o istom će te na vrijeme biti obavješteni.
Nogometno središte Našice moli klubove da se kao organizatori svojih domaćih utakmica pridržavaju odluke ŽNS Osječko-baranjskog vezano za igranje utakmica bez gledatelja, ali isto tako i da se pridržavaju svih naputaka izdanih od strane državnih službi i tijela.
Uz navedeno, molimo da se svi sudionici utakmice suzdržavaju od rukovanja, prisnih kontakata, grljenja i sl., da omoguće za igrače, službeno i tehničko osoblje sterilizirajuće pranje ruku na što više punktova, kao i da izbjegavaju zajednička druženja poslije utakmica dok se situacija vezano za virus ne dovede u normalno stanje.