Službena stranica Nogometnog središta Našice

utorak, 20. lipnja 2023.

Natječaj - delegat

Ovim putem pozivamo zainteresirane sportske djelatnike koji smatraju da su sposobni obavljati dužnost delegata na nogometnim utakmicama da se jave na otvoreni natječaj Nogometnog središta Našice. Navedene zainteresirane osobe su dužne poslati svoj životopis, preporuku organizacije, dokaz o stručnoj spremi i uvjerenje o nekažnjavanju. Preduvjeti za prijem osobe na listu delegata su:

-     informatička pismenost

-     poznavanje Pravila nogometne igre, Pravilnika o nogometnim natjecanjima te svih pravnih akata i dokumenata HNS-a koji su bitni pri odigravanju nogometnih utakmica

-     preporuka nogometnog kluba ili strukovnog zbora (Zbor nogometnih trenera / Zbor nogometnih sudaca)

-     uvjerenje o nekažnjavanju

-     da nije stariji od 60 godina

 

Nakon pregleda dokumentacije, za prijavljene osobe s najboljim preduvjetima bit će organizirana edukacija nakon koje će, oni koji zadovolje uvjete, biti uvršteni na listu delegata NS Našice. Ovisno o stručnoj spremi i starosti, delegati će imati priliku manjeg ili većeg napretka u svojoj karijeri nogometnog delegata.

Potencijalni delegati dužni su dostaviti dokumentaciju do 04. 07. 2023. godine putem e-maila, poštanskim putem ili osobno na sljedeću adresu:

Nogometno središte Našice

Petra Preradovića 23

31 500 Našice

nogometno.srediste.nasice@gmail.com